MIT campus

More
14 years 9 months ago #808 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Mi van, ha [i:365s4yt7]otthonról[/i:365s4yt7] jutott ki a történet? Nem lennék meglepve. Kellenek leszbikus vev?k, ?k rábólintottak a házasságra? Lehet reklámozni az érdekes párral. Fél?, hogy kitudódik a brainlock story? Lesz rá jó magyarázat. Elegend? arra építeni, hogy sok helyen personafix BTLlel vagy a lányok csonkításával próbálkoznak, és ezt [i:365s4yt7]tiltással[/i:365s4yt7] nem nagyon lehet megel?zni, ellen kampánnyal sem. Alternatívával igen. A Renraku önkéntesekkel, beleértve a vezet?ség családi körében lév? önkénteseket is igyekszik visszafordítható, más károkat nem okozó, kontrollált megoldást találni, független igazságügyi szervek, más cégek felügyelete alatt, mert olyan rendesek. De lám, a megoldás sem akadályozza meg, hogy te boldog lehess a szerelmed mellett. A Renraku ugyanis mindenkit és minden kultúrát támogat, mint maximálisan becsületes és vev?központú megacég.

- Ha félnek, hogy kiderülnek a dolgok, jobb el?re menekülni. Ha én cégvezet? lennék ezt tenném. És szerinted érdekli a céget, a szüleidet, hogy neked ez rossz?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #809 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Elvileg érdekelnie KELLENE, hisz ?k a szüleim. Ilyesminek elvb?l érdekelnie kellene ?ket. Legalábbis ha én lennék a helyükben, engem biztosan érdekelne. De mondjuk igazad van..." legyint egyet. "Réges régen eladták magukat a cégnek, és a profitnak. De én AKKOR SE akarom azt látni vagy hallani, hogy ilyen mocskot árulnak mondjuk Azumi kódnév alatt. Mert ugyan miért is ne? Ha az változtatásnak számít, akkor EZT az egyet nem akarom SOHA viszontlátni vagy hallani. Profit meg minden, de azért ez egy kicsit túlzás, nem? Mondjuk nem tudom, hogy haza mennyi jutott ki ebb?l, nem néztem utána és nem akarok most becsatlakozni. S?t, szerintem megkérdezem Heitát, hogy tudna-e segíteni, de holnap mindenképpen meg akarom nézetni magam egy orvossal. Nem tudom, valami nem stimmel. Még a memóriámhoz is alig férek hozzá és folyton inconsystency-t meg syntax error-t meg ilyeneket ír. Ez így nagyon nem lesz oké."

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #810 by TheElf
- Bulit szerintem lemondjuk, és most megyünk orvoshoz, bár meghallgatom mit tanácsol Lexi. Szerintem ez lesz a jó megoldás. Ha a mágusaink nem találtak semmit, akkor kell némi alaposabb vizsgálat. Friss adathoz se férsz hozzá? Vagy csak a régi adatokkal van gond?

A panaszokat, tüneteket átküldöm Lexinek, jelezve, hogy szerintem itt nem csak apróságról van szó, és kikérem a tanácsát.

Ugyanezeket az infokat törvényszéki ismer?snek is átküldöm, beszélje meg az orvosszakért?vel...

Ill kérek hivatalosan orvosi ellátást Azuminak. Nomeg a szellemt?l is segítséget, hátha ? tud valamit.

More
14 years 9 months ago #811 by Nyarlathotep
-"Várj, pillanat, nézem a logot..." itt egy pillanatra magába mélyed, valószín?leg egy kisebb bels? "digitális es?" fut le a szemei el?tt, csak néha mozdulnak meg az ajkai.

-"Aha, várj, itt lesz valami..." mondja. "Huhh, hát nem tudom." néz föl végül. "Átnéztem a hibanaplókat, de igazából azok is egy mer? zavarból állnak. Minden adatom összekeveredett. Most csináltam egy próbát, amiket most írok bele, azokat vissza tudom nyerni. Oké, csak részben, mert ami a m?veleti részekbe megy, az mind megvan, de amit a háttérbe teszek az hibát jelez. Mondjuk furcsa, mert a legújabb típusok vannak benn. Ha el próbálom ?ket érni, akkor még megy, ha beleírok akkor meg teljesen szétszóródik minden. Ha keresek akkor azt írja ki, hogy memory overdrive, aztán minden omlik és pár másodperc, mire egyáltalán látok valamit, a lebeg? átlátszó-zöld-kék-random izéken kívül. Furcsa. A legutóbbi hibanapló alapján amit még el tudtam olvasni, input miatti túlterhelés történt, ami meg nem fér a fejembe. Ha mondjuk a Mátrixról töltök egy halom nyers adatot ebbe a vacakba, akkor se tudok többet, mint ami az interfész sebessége, ahhoz meg hogy túlterheljem, ráadásul szerves forrásból, mint ahogy az a napló szerint történt, hát legalább egy kisebb epilepsziás görcsöt kellett volna produkálnom. Ez meg ha jól veszem ki, kisült. Túlhajtottam, amit nem tudok hová tenni. Ráadásul pont azel?tt, miel?tt elmentem volna aludni. Na mindegy, majd holnap megyek és kiszedetem ezeket az izéket. Csak a verseimet, a rajzaimat meg a haikugy?jteményemet sajnálom. Szerencsére a nagyja megvan chipen. Nameg egyébként is, ez egyfajta kritika a kamiktól. Így mondják meg azt, hogy írjam újra azokat amik elvesztek, mert nem lettek a legjobbak." ezen még mosolyog is egyet.

-"Semmi bajom sincs, pár gramm holtsúlyon kívül, de azt gyorsan letudjuk holnap. Szerintem ne mondjuk le. Lányos buli lesz, és egyébként is kíváncsi vagyok rá."

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #812 by TheElf
- Nem valami emlékolvasás lehet az oka a memória túltöltésének, hiszen az sokat olvasna ki. Ha pedig az sokat olvasna ki, akkor kiütheti a kibervert, ha kiüti a kibervert az okozhat ilyen tüneteket?

Kérdezem Azumitól és rögtön Lexit?l is

More
14 years 9 months ago #813 by Nyarlathotep
Kapsz vissza egy rövid e-mailt amiben az orvosszakért? közli, hogy addig amíg nem vizsgálta meg egy rakás m?szerrel, nem tud mit mondani. Sajnos az orvostudomány testközelnél nagyobb távból még mindig tehetetlen, de ha beviszed a pácienst, ? szívesen megvizsgálja minden m?szerével, megijeszteni viszont egyik?töket sem akarja, f?leg nem tévesen. Jobb lesz ha orvoshoz fordultok. A szabad szellem szerint szimpla EMP alapú károsodás. Ezt okozhatja áramütést?l kezdve egy légelementálon át bármi. Ekkor persze beugrik Crystal, mert mintha neki egy Tonashir nevezet? elementálja vagy szelleme volna, ha jól emlékszel.

[font=courier new:16krg8to]"Emlékolvasás? Akkor szegény Azumi vagy negyvenszer kellett volna, hogy eld?ljön, füstölg? fejjel, csak ha saját magamat vesszük alapul és akkor még nem beszéltünk arról a marháról, aki kirakta Azumi adatait az Asztrálba. [Bocs, de kicsit hangosak voltatok, a füleim meg olyanok, mint a macskáé.] A másik dolog pedig, hogy amit mondasz az alapján input. Mondjuk zavarvarázs lehetett, méghozzá brutális. Vagy statikus töltés, bár az a mostani kvantum memóriáknak már annyira nem árt. Marad a direkt kitolás és a zavarvarázs. A másik ilyen gond, hogy a kibermemóriából nem lehet olvasni, csak ha a gazdája is olvas bel?le. Máshogy tárol, mint a hordozója és a kett? között gyökeres különbség van. Szerintem keressetek vírus, behatoló és egyéb nyomokat. Neurális károsodás nincs, arról biztosíthatok mindenkit, tehát orvoshoz csak azért kell menni, hogy kicseréltesse."[/font:16krg8to]

-"Hát, igen valószín?tlen a dolog, egy behatoló nem zavarja ennyire össze, hacsak nem kódolta le teljesen, vagy nem tudom. Mindjárt becsatlakozok és megmondom. Pedig annyira nem akartam..." Azumi gyorsan fölszalad majd két perc múlva le. "Valaki beleírt valamit. Nem tudom ki, mikor és hogyan, de NAGYON nagy adats?r?séggel írta és közvetlenül. Nem tudom, hogy kerülte ki az interfészt, mert az fizikai-biológiai képtelenség, hacsak nem nyitotta föl a fejem amíg aludtam, vagy miközben a konyhában beszélgettünk, amit er?sen kétlek. A lényeg, hogy szerintem csere és ami rajta van arra kérek egy visszamentési garanciát, mert megöl a kíváncsiság."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.310 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.